Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.10.2009 22:03 - Развитието на хамалската професията за Старият континент
Автор: hamalipopai Категория: Бизнес   
Прочетен: 470 Коментари: 0 Гласове:
0



 Както в почти всички браншове така и в този на хамалски услуги  свързани с тежък физически труд страни като Германия,Англия,Франция,Холандия и т.н. бележат значително по-добри и реални резултати при използваемостта на професионалните работници в сферата на преносите,транспорт  ирането и обработката на багажи,оперирането с скъпи и ценни товари и предложенията за пълноценна селекция на опаковачни продукти.

Уважението градено от фирмите работещи с обучени екипи и гарантирано обслужване е на лице,за това свидетелствуват търсенията по обяви както във пресата така и в интернет.От обществото желаещо да получи помощ на най-високо ниво и готово да заплати добра цена осигуряваща личният му комфорт.

В различните държави Хамалите са наричани по различен начин,няма да се спираме подробно на определенията за носачи и товарачи но ще кажем че всички те се ползват с огромно доверие и тотален респект.

 

Светът

 

В по-бедните държави основно с азиатски произход “хамалуването” или по-скоро обработката на тежки товари и багажи е често срещано като предложения за услуги,нивото обаче определено е задоволително имайки се навпредвид че се е създала цяла работеща и крайно компетентна система която се развива постоянно.Заплащането е според труда,по-големите фирми конкуриращи се в бранша се стремят да предлагат различни бонуси за редовните си клиенти,другите пък ги контрират като закупуват по-модерна техника с която обработката става по-бърза и качествена,въобще всичко е строго определено и обуславя желанието на не малка част от населението да работят и да правят живота на другите по-лесен.

САЩ пък са известени с изключително добре подплатеният Хамалски труд,когато не говорим за богатите и супер известни фирми,специализирани в сферата държавата осигурява работни места за студенти,стажанти и безработни като им предоставя перфектни условия но и много строги изисквания,ръкводните органи не толерират допускането на грешки и злоупотребата с клиенти,ако съществуват подобни фактори то извършителят бива моментално “изритан” от компанията.

Арабският свят,тук нещата определено са на едно да го наречем “романтично” ниво,така е защото благодарение на различните филми и книги сме успяли да почувстваме онзи техен стремеж към това да се отдадът на каузата гласяща: “Клиентът за нас е всичко” и то не само и определено в този жанр услиги.

В следващите ни статии ще можете да прочетете подробности за извършването на т.нар. от нас Хамалска-дейност в отделните държави като ще отделим специално внимание на Балканите и с какво те са по различни от практиките в България.

 

Що е то – Хамалин у нас!

 

Ами както вече споменахме и в тази и в предишните ни статии,Хамалуването се асоциира с груби мъже които са длъжни да ни бачкат за нас,никой не го интересува какво точно получава (от там идват и някои наистина фатални грешки при селекцията на извършващите дейноста) водещето мислене на доста голяма (за съжаление) част от Българите е се свежда до слаба компетентност или остарели разбирания към материята.

 

Стремеж към новаторство и съвременно мислене

 

Да наистина точно към това се стремим,точно заради това ви информираме и ви предразполагаме към модерен избор с който да се чувствате удобно и сигурно,идеята е ясна а то е да сте удoволетворени от предложенията ни.

 



Тагове:   континент,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hamalipopai
Категория: Бизнес
Прочетен: 22562
Постинги: 15
Коментари: 2
Гласове: 6
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930